Reiniging

Uw boot wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weers- en natuuromstandigheden. Weer en wind (en zon) laten hun sporen achter op lak, staal,kunststof en bekleding. Het regelmatig en professioneel laten reinigen van uw schip is essentieel om uw boot een lange levensduur te geven en te beschermen tegen al deze invloeden. Daarnaast is het natuurlijk plezierig om het vaarseizoen met een schone boot te beginnen.

Wij kunnen uw boot ook polijsten, waardoor kleine, oppervlakkige beschadigingen worden verwijderd en de laklaag weer glad wordt en er als nieuw uitziet. Hoe gaat het polijsten bij ons in zijn werk? Voordat we uw schip gaan polijsten matteren we deze eerst (opruwen van de lak). Daarna kunnen we uw schip machinaal polijsten waarna we de lak voorzien van een waslaag die de verf of gelcoat weer afsluit en beschermt.

Een waslaag zorgt er bij polijsten en reinigen voor dat de verrichte arbeid geconserveerd wordt, het maakt de glans nog dieper en laat een vuilafstotende en beschermende laag achter. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.